Het verhaal van LIVF begint eind 2019.

Het stel achter LIVF; Maikel van den Brink & Kelly Zuydendorp wonen samen in Culemborg met hun twee Franse Bulldoggen Dexter & Stitch. Maikel heeft al jaren ervaring in het meubelbedrijf van zijn vader en Kelly heeft bij diverse werkgevers de commerciële kant op zich genomen.

Samen hebben zij LIVF opgestart.

Wat maakt LIVF anders dan andere merken?

”Wij proberen ons te onderscheiden door kwaliteit, comfort en design te combineren”, vertelt Maikel.

“Wij zijn baasjes die het beste willen voor onze honden. En al vaker liepen we tegen het feit aan dat er weinig echt stijlvolle producten te verkrijgen zijn. Hier kwam het idee uit voort om LIVF te beginnen.”

De producten worden uitgebreid getest in kwaliteit en comfort door hun twee Franse Bulldoggen en de honden van kennissen en vrienden. Hierdoor kunnen ze de producten van LIVF perfectioneren voordat deze op de markt komen.

“Het is leuk om te zien dat elke hond zijn eigen karakter heeft. Ze hebben hun eigen karaktertrekken en voorkeuren, dat proberen wij mee te nemen in het comfort en design”, antwoord Kelly. “Wij wilden een ruime keuze aan materialen, vormen en kleuren bieden zodat de producten makkelijk integreren in ieders interieur”.


Maikel & Kelly wilden een product wat volledig van Nederlandse bodem is. “Het is belangrijk dat er geen chemische grondstoffen voor onze producten worden gebruikt. De producten moeten veilig  en duurzaam zijn in gebruik” vertelt Kelly. “Ook geeft het een goed gevoel om samen te werken met lokale ondernemers en te weten waar onze materialen vandaan komen”.

 

Tot op de dag van vandaag doen zij de productie helemaal zelf en word iedere mand of voerbak gecontroleerd voordat deze de deur uitgaat. Kelly is nog dagelijks achter de naaimachine te vinden en Maikel houd nauw contact met alle dealers en leveranciers. “Ik zie een bedrijf als meer dan enkel het product wat zij leveren en hoop dat gevoel ook aan onze klanten mee te geven”, aldus Maikel.