Verzenden en retourneren

Verzenden
Nadat LIVF uw betaling heeft ontvangen, gaan wij aan de slag met de verzending van uw bestelling. De meeste producten die we verkopen op LIVF.nl worden op moment van bestelling gemaakt. Het levertermijn kunt u zien staan bij het afrekenen van het product.

  • Verzendkosten Benelux (Nederland, België en Luxemburg): €5,95 – Gratis levering vanaf €100,-.

Retourneren
Als u een retour wil aanmelden of vragen heeft, neem dan contact met ons op via klantenservice@livf.nl. De meeste items kunnen worden geretourneerd als de volgende voorwaarden van toepassing zijn:

  • Je moet ons binnen 30 dagen na ontvangst van je item op de hoogte stellen als je het door jou gekochte product wilt retourneren.
  • Het artikel moet in perfecte staat zijn of in dezelfde staat als het aan u is geleverd.
  • Als het item defect is, neem dan foto’s van de problemen die u hebt ontdekt en e-mail ons op klantenservice@livf.nl.
  • Stuur items via een vastgelegde methode en bewaar een trackingnummer, LIVF is niet verantwoordelijk als producten niet worden ontvangen.
  • De kosten van het retouren zijn voor de consument.

Uitzonderingen
Indien de klant meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan en dat daardoor schade aan het product ontstaat, de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk is. Hij mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.